Despre

Povestea noastră

MICA INTRODUCERE ORPAZ

La ORPAZ, sunt peste 30 de ani de experiență și cunoștințe dobândite prin experiența de luptă reală. Fondatorul ORPAZ, care este un fost veteran al Unității SWAT al Poliției Israeliene, a creat ORPAZ în 1990. Și-a petrecut întreaga viață interacționând cu armele de foc și învățând cele mai mici detalii despre echipamentele defensive și de protecție ale armelor de foc. Echipa  de la ORPAZ a dedicat mult timp învățării complexităților luptei și modului în care echipamentul poate fi îmbunătățit pentru aceasta. După ani de experiență în manipularea tuturor tipurilor de arme, echipa dedicată de la ORPAZ și-a dedicat timpul dezvoltării modalităților perfecte de a-ți purta în mod convenabil arma de foc cu tine în orice moment.

Sloganul ORPAZ este „Alaturi de tine”. Acest slogan reprezintă faptul că tocurile noastre vor fi mereu alături de tine și, de asemenea, că ORPAZ ține să te țină în siguranță în orice tip de situație de luptă. Ne străduim în fiecare zi să dezvoltăm produse care vă vor menține în siguranță și bine protejați.

 

DESPRE CAA GEAR UP

COMUNICAT PRELUAT SI TRADUS 

CAA USA este un designer și producător al celui mai popular kit de conversie a armelor de mână din lume. MCK (Micro Conversion Kit) care a luat lumea cu asalt cu modele pentru peste 125 de arme de mână și numărătoare. Inclusiv modele pentru Glock, Sig Sauer, Smith & Wesson, Springfield, CZ, Taurus și modele pentru HK, Ruger, Canik în curând! Ne mândrim cu echiparea armelor de foc pentru performanță maximă în orice mediu. Produsele noastre inovatoare vă îmbunătățesc precizia, aderența, țintirea și îmbunătățirea echilibrului și a performanței, crescând fluiditatea, consistența și letalitatea utilizatorului.

În 2022, ne străduim să ne extindem cota de piață și să preluăm tărâmul PCC cu noul nostru AGADA PCC și să schimbăm modul în care toată lumea privește armele de foc pentru prima dată în peste 500 de ani. Reproiectăm drastic fiecare parte a puștii care intră în contact cu corpul trăgătorului, inclusiv ciocul, obrazul, mânerul pistolului, trăgaciul și mânerul înainte. Toate componentele au fost modificate radical față de standardele tradiționale pentru a facilita o senzație ergonomică mai naturală, „asemănătoare cu boxul”, care va crește precizia și consistența la orice nivel de shooter.
De asemenea, pășim în domeniul opticii cu prima incursiune a CAA SUA pe piața opticii cu noua noastră optică ZUES. Cu o multitudine de funcții optice moderne, inclusiv modul de repaus, activarea declanșată de mișcare și un sistem programabil de zero prin portul USB-C, ZUES răspunde la întrebarea veche despre cum se pune la zero cu utilizarea minimă a muniției. ZUES utilizează motoare interne care vor regla reticulul fără a fi nevoie să miști manual cadranele de reglare. Cu aplicația mobilă ZUES, veți putea să ZERO SUB OPPT SECUNDE.

Noi, cei de la CAA USA, suntem extrem de mândri că suntem în întregime fabricați și asamblați în SUA de americani și suntem titularii exclusivi ai brevetului SB Tactical pentru kiturile de conversie a orteștilor pentru arme de mână. Acesta este motivul pentru care suntem singurul kit de conversie a armelor de mână oferit de fiecare distribuitor important din Statele Unite.

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre
0749030887

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!